Khamis, 3 Mei 2012

otai dan impromptu speech

salam...

di pagi yg hening ini disulami dgn bunyi burung2 berkicauan di jendela dan ditemani lappy yg disponsor oleh kakak wa,wa nak tunjuk at korg gmbar ritu time wa pg impromptu speech yg wa ckp b4 nih..
wa x taw cmne n lembaga manekah yg mengambil gmbar dibwh kerana tetibe je ade dlm handset wa...tpi bgs jgkla ley wa upload kat blog wa yg x bpe nk meriah ni kan..buat kenangan di hari tua la katakan...kahkahkah 

taraaaa...yg tga atas stage ue classmate foreigner wa tga bg speech at depan..hensem kan rambut beliau?wakawakawaka...

tu deaaaaaaa....ni la gaya duduk otai tngah tunggu turn utk bg ucapn kt konco2 beliau..bhaahahahaha....mesti kena fokus dan khusuk ok,,ti solat x diterima..ehhhhh????

tu je lah dulu..ti aku update agi .hihi papai

2 ulasan:

  1. dah follow awak... blh follow saya balik...
    http://mdsafkyo.blogspot.com/2012/03/soheh-al-bukhari-23-wanita-kufur.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. done follow you..like ur blog..nice

      Padam

dah skodeng tue jgn lupe komen taw2;p