Khamis, 9 Ogos 2012

DILEMA wanita.

salam..

seriously skrg ni aku tgah dalam dilema sama ada nk join PRU utm or not.che mat da suruh aku hantar resume at die,,resume pon dah siap cume masalahnye skrg nih,adekah aku bersedia utk terima semua ni??hati aku 50-50 untuk join benda nih..ade pros and cons die yg perlu aku fikirkan.erghhhh xsedapnye perasaan dilema nih..patutkah aku quit je?tapi ape lak che mat nk ckp ti?ya allah  susahnye situasi aku skrg nih..

da 2 kali aku wat solat istikharah tapi aku still x dpt petunjuk lagi samada  join ataw x join bnda nih..knp ek?adakah petunjuk dah diberi cume aku tidak sedar ?org ckp ptunjuk x smstinya lalu mimpi,boleh jadi gak dri kawan2 kita..klw ikut kwn2 aku,,dorg suh masuk je..klw ikut ckp ima pon,dia sokong aku,,x bgi aku quit.die berkeras suruh aku hantar resume tuh..tapi aku?aku rase mcm nk quit je.nk aje aku kol n ckp at che mat im quit!sbb aku fikir ,mampu ke aku nanti???ahhhhhhhhh tension..ya allah aku mohon petunjuk yg jelas drpdMu..berilah aku petunjukMU ya Allah....amin
betol org ckp,kwn time susah sukar kita nk cari..kita cume akan nmpk sape kwn sebenar bila dia ada n sggp hadapi kesusahan kita same2..even aku ade ramai kawan,tapi dorg agak selfish n ima je yg sggp nk dgr aku.nk bersama2 dgn aku.nk kwn rapat dgn aku wlpn kdg2 aku sgt annoying.huuu

ima,thanks sbb ko je yg nk dgr apa yg aku ckp..thanks sbb aku da byk susahkn ko.ko yg byk sokong aku selama nih,,ko slalu tolong aku time aku susah..ko je yg nk dgr masalah aku..thanks sgt ima.sbb tu aku suke kwn dgn ko.aku syg ko,ko baek sgt syg,,aku harap allah xkn pisahkn kita n smoga our friendship never ends.aku harap ko slalu ade untuk aku n selalu bersama aku ssh and senang same2 kat utm nanti.thanks kwn..aku syg ko ima...thanks allah for sending me such a very kind friend like her ..thank you allah.thank you.may allah bless u syg..

1 ulasan:

  1. http://peaceder.blogspot.com/2012/08/peaceder-volkswagen-aqua-hovercraft.html.. FOLLOW ME BACK

    BalasPadam

dah skodeng tue jgn lupe komen taw2;p